Pukkilan Kartano - Littoistentie 114, 21500 Piikkiö

Puidenkaadot, arboristipalvelut ja kantojyrsintä

Puidenkaadot, arboristipalvelut ja kantojyrsintä
Turku, Raisio, Naantali, Piikkiö, Masku, Kaarina, Kuusisto, Lieto, Paimio, Rusko, Merimasku, Parainen, Nousiainen, Aura, Uusikaupunki, Eurajoki, Laitila, Rauma

Lahoava tai muuten huonokuntoinen puu kannattaa poistaa pihalta, koska se voi itsestään kaatuessaan aiheuttaa vahinkoa ihmisille tai ympäristölle. Puita voi myös kaat avaramman pihan luomiseksi, varjon vähentämiseksi tai lähikasvuston elinvoiman ylläpitämiseksi.

Muistathan että puiden kaato vaatii useimmiten aina luvan.

Puut voidaan kaataa myös pienempinä paloina, jossa puu tuodaan alas paloina, kunnes puu voidaan kaataa turvallisesti.

Oli syy puiden kaadolle mikä tahansa, turvallisuuden vaaliminen tulee olla ensisijaista. Tästä syystä tehtävään kannattaa aina hankkia ammattilainen. Koulutuksen ja kokemuksen tuoma ammattitaito ja osaaminen ovat paras keino välttää mahdolliset onnettomuudet.

Puutarhuri Snellman Oy tarjoaa kantojen jyrsintää nopealla aikataululla ja huolellisella työllä. Kantojyrsin on vaivaton tapa poistaa haittaavat kannot.

Arboristipalvelut

Arboristi hoitaa puidenkaato- ja hoitotöitä myös hyvin haastavissa kohteissa mm. kiipeilytekniikalla ja henkilönostimella. Palveluihimme kuuluu myös puiden rakenneleikkaukset, joita tehdään nuorille puille. Leikkausten tavoitteena on poistaa rakenneviat ja kasvuhäiriöt sekä rakentaa toimiva oksisto ja latvus.

Pyydä paikalle asiantuntija »

PUUTARHURIt PUURTAVAT
– sinä nautit tuloksista!

Sivukartta