Puutarhuri Snellman Oy

Pihasuunnittelu ja viherrakentaminen

Pihasuunnittelu Varsinais-Suomen alueella
Turku, Raisio, Naantali, Piikkiö, Masku, Kaarina, Kuusisto, Lieto, Paimio, Rusko, Merimasku, Parainen, Nousiainen, Aura, Uusikaupunki, Eurajoki, Laitila, Rauma

Paikan perennoille ja muille istutuksille näyttää Puutarhuri Snellman Oy. Toteutamme istutussuunnitelmat puutarhaan kuin puutarhaan Turussa ja lähialueilla aina Kaarinasta Raisioon ja Naantaliin. Teemme istutussuunnitelmia niin yksityisasiakkaille, yrityksille kuin taloyhtiöillekin.

Jos olet uudisrakentaja, kannattaa pihasuunnitelma tehdä ehdottomasti heti hankkeesi alkuvaiheessa – rintarinnan talon suunnittelun kanssa. Näin saat pihasi oikeaan alkuun jo siinä vaiheessa, kun tonttitöitä ja perustuksia tehdään.

Olemme Desing talot yrityksen yhteistyökumppani ja saat talon ja pihan halutessasi valmiina pakettina - vain muutto jää sinulle!

Viherrakentaminen avaimet käteen -palveluna

Puutarhuri Snellman Oy tietää viherrakentamisesta kaiken ja vielä aavistuksen enemmänkin. Rakennamme uusia pihoja ja puutarhoja maansiirroista alkaen viimeiseenkin istutukseen asti, sekä kunnostamme pihoja. Voimme uusia vaikka koko pihan tai rakentaa vain uudet pihakivetykset, portaat tai nurmikon – ihan mitä vain tontillasi tarvitaan.

Asennamme myös kunttaa - metsänpohjaa valmiina neliöinä pihallesi kun haluat luonnonmukaista ympäristöä.

Viherrakentaminen on hyvä jättää ammattilaiselle, silloin tulee varmistuneeksi siitä, että pihaa työstetään kunnon kalustolla ja laatu materiaaleilla, sekä oikeiden oppien mukaan. Näin lopputuloksesta tulee kaunis ja hallittu kokonaisuus.

Ota yhteyttä asiantuntijaan »

PUUTARHURIt PUURTAVAT
– sinä nautit tuloksista!

Sivukartta