Puutarhanhoito

Piristystä puutarhaan tuo puutarhanhoidon ammattilainen | Turku, Raisio, Naantali, Piikkiö, Masku, Kaarina, Kuusisto, Lieto

Riivaavatko rikkaruohot? Rehottaako nurmikko? Pyydä paikalle puutarhanhoidon pioneeri, niin puutarhasi puhkeaa kukkaan osaavissa käsissä. 

Puutarhuri Snellman toteuttaa monipuoliset puutarhanhoidon työt kaikenkokoisissa puutarhoissa aina omakotitalokohteista isompiin tiluksiin. Tarjoamme puutarhanhoidon palveluita joustavasti koko Turun talousalueella, kuten Kaarinassa, Raisiossa ja Naantalissa.


Rikkaruohojen kitkennästä puiden kaatoon

Puutarhanhoidon töihin kuuluvat muun muassa rikkaruohojen kitkennät, nurmikon leikkaukset, omenapuiden ja pensaiden leikkaukset, vesakoiden poistot, puiden kaadot ja kaikenlaiset istutusalueiden hoitotyöt. Eikä siinä vielä kaikki – puutarhat ovat aina yksilöitä, joten sopivat hoitotyöt räätälöidään ja keksitään niiden mukaan! 

Palveluihimme kuuluvat myös neuvontakäynnit, jos haluat itse huolehtia puutarhanhoidosta, mutta et oikein tiedä, mistä aloittaa. Me näytämme pensaiden ja perennoiden paikat ja annamme vinkkejä, joilla saat puutarhasi viimeisen päälle kuntoon! 

Pyydä paikalle puutarhuri »