Pihasuunnittelu ja viherrakentaminen

Pihasuunnittelu Turun alueella

Paikan perennoille ja muille istutuksille näyttää Puutarhuri Snellman. Puutarhuri Snellman toteuttaa istutussuunnitelmat puutarhaan kuin puutarhaan Turussa ja lähialueilla aina Kaarinasta Raisioon ja Naantaliin. Teemme istutussuunnitelmia niin yksityisasiakkaille, yrityksille kuin taloyhtiöillekin.

Jos olet uudisrakentaja, kannattaa pihasuunnitelma tehdä ehdottomasti heti hankkeesi alkuvaiheessa – rintarinnan talon suunnittelun kanssa. Näin saat pihasi oikeaan alkuun jo siinä vaiheessa, kun tonttitöitä ja perustuksia tehdään.

Viherrakentaminen avaimet käteen -palveluna

Puutarhuri Snellman tietää viherrakentamisesta kaiken ja vielä aavistuksen enemmänkin. Rakenamme uusia pihoja ja puutarhoja pohjamullista alkaen viimeiseenkin istutukseen asti, sekä kunnostamme remonttia kaipaavia. Voimme uusia vaikka koko pihan tai rakentaa vain uudet pihakivetykset, portaat tai nurmikon – ihan mitä vain tontillasi tarvitaan.

Viherrakentaminen on hyvä jättää ammattilaiselle, silloin tulee varmistuneeksi siitä, että pihaa työstetään kunnon kalustolla ja laatumateriaaleilla ja oikeiden oppien mukaan. Näin lopputuloksesta tulee kaunis ja hallittu kokonaisuus.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »